Bronwel Night
 
För vem?
Bronwel Night Lindrar all hosta under natten i samband med förkylning. Bronwel Night hostsirap är avsedd för att lindra hosta som uppkommer under natten i samband med förkylning samt för heshet, rethosta, behov att harkla sig, svårigheter att svälja, särskilt nattetid. Dessutom hjälper Bronwel Night till att skydda mun- och svalgslemhinnan från att torka. Vid användning direkt innan sänggående hjälper den irritationsdämpande och lindrande effekten dig att sova lugnt och fridfullt, och underlättar därmed återhämtning.


Naturlig islandslav och hyaluronsyra
Huvudingredienserna islandslav, hyaluronsyra och xantangummi i Bronwel Night fungerar som ett balsam som täcker och därmed lugnar den inflammerade svalgslemhinnan. Produkten bildar en fysisk beläggning som skyddar mot främmande partiklar och lindrar därmed torr, irriterande hosta och låter slemhinnan återhämta sig. Även vid slemhosta hjälper produkten mot onödigt hostande på grund av irritation, samtidigt som den inte ökar slemproduktionen.

Bronwel Kids+Family och Bronwel Night är medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning.
Bronwel Comp oral lösning och sugtabletter: registrerat traditionellt växtbaserat läkemedel använt vid hosta i samband med förkylning, för att underlätta upphostning av segt slem och för att lindra torrhosta och irritation i svalget. Indikationerna för traditionella växtbaserade läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning. Extrakt av timjan och läkemalva. Läs bipacksedeln noggrant. Rekommenderas inte till gravida, ammande och barn under 12 år. Egenvårdsbehandling bör begränsas till 5 dagar.
Perrigo Sverige AB, Tel: 08 – 59 00 29 00. BRO221006SE1RA.